Toimitusjohtaja, Turun kristillisen opiston säätiö

Turun kristillisen opiston säätiön tarkoituksena on edistää koulutus- ja kasvatustoimintaa ja se tukeutuu evankelis-luterilaisen kirkon sekä herännäisyyden arvo- ja aatetaustaan. Säätiö ylläpitää Turun kristillistä opistoa, jossa  on noin 800 opiskelijaa. Lisäksi konserniin kuuluu Linnasmäki Oy, joka tarjoaa hotelli- ja hostellimajoituksen lisäksi kokous-, juhla- ja ravintolapalveluita. Konsernissa työskentelee noin 80 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa.


TOIMITUSJOHTAJA


Tehtävän sisältö

Etsimme säätiölle seuraavaa toimitusjohtajaa edellisen siirryttyä uuteen toimeen. Toimitusjohtajamme tehtävänä on vastata säätiön toiminnasta keskittyen erityisesti konsernin strategiseen johtamiseen, työyhteisön arvojohtamiseen ja säätiön toiminnan kehittämiseen yhteistyössä säätiön hallituksen sekä henkilöstön kanssa. Kokoushotelli Linnasmäen toimitusjohtajana työskentely on myös osa valittavan toimitusjohtajan toimenkuvaa.


Haettu osaaminen

Tehtävässä tarvitaan kokemusta johtamisesta ja aktiivisesta verkostoissa toimimisesta. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja arvostamme pappisvihkimystä sekä opiston taustayhteisön – herännäisyyden – tuntemusta. Eduksi laskemme osaamisen ja kokemuksen koulutusalalta. Opiston rehtorin pätevyyden puuttuessa edellytämme valmiutta pätevöitymiseen. 


Tarjoamme

Tarjoamme toimitusjohtajalle taloudellisesti ja toiminnallisesti vahvan organisaation. Johtamista tukee työntekijöidemme sitoutuneisuus yhteisön arvoihin ja toimintaan. 


Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään viimeistään 23.05.2021. Tehtävässä on 6kk koeaika. Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista saat InterSearchin konsultilta. Antti Lavanti, puh. 040 5755 333, antti.lavanti@intersearch.fi. Työpaikan hakulomake: https://intersearch.fi/fi/tyopaikat/

Hakuaika alkaa: 04.05.2021 12:00Hakuaika päättyy: 23.05.2021 23:59